keskiviikko 11. toukokuuta 2011

LAUREN KATE: Torment

Etsiskelin pitkään tätä Fallen-kirjan jatko-osaa. Olisin kyllä löytänyt tämän aiemminkin, mutta kun halusin samankokoisen painoksen kuin edellinenkin osa (en siedä erikokoisia pokkaripainoksia!).

Kirja jatkaa Lucen ja Danielin tarinaa. Fallen-kirjan lopussa he pakenivat taistelun jälkeen Sword and Crossin koulusta. Nyt Luce on kuljetettu turvaan uuteen kouluun, Shorelineen, Kaliforniaan. Danielilla on vaarallisia bisneksiä menossa, joten Luce joutuu pyörittelemään peukaloitaan uudessa koulussa Danielia kaipaillen.

Shoreline ei kuitenkaan ole ihan tavallinen koulu, sillä siellä opiskelee Nefileitä, enkeleiden jälkeläisiä. Siksi Lucekin on paremmassa turvassa tässä koulussa. Vai onko? 

Jälleen siis tämä sama juttu, mistä olen ennenkin märsännyt: miksi kaikkien romanttisten fantasiasarjojen kakkososassa pääpari joutuu tuskallisesti eroon, nähden toisiaan vain ihan vähän? Miksi?

Kirja oli aluksi minusta vähän mälsä, juuri siksi kun Daniel oli muilla mailla. Jossain puolen välin tienoilla homma kuitenkin pääsi kunnolla vauhtiin, ja tarina imaisi minut tehokkaasti mukaansa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti