lauantai 2. huhtikuuta 2011

BECCA FITZPATRICK: Hush hush

Ostin tämän englanninkielisen kirjan ihan vaan, koska kaipasin jotain mukavaa fantasiahömppää, jota on muuten viime aikoina tullut kulutettua aika paljon...

Eniveis. Päähenkilö Nora on tavallinen tyttö, joka käy koulua ja asuu äitinsä kanssa isänsä kuoleman jälkeen. Hän ei ole erityisen kiinnostunut pojista, kunnes... Kuvioihin ilmaantuu Patch, jolla on ihana hymy ja silmät! Ah, en voi sille mitään että huokailin ja hymyilin idiootisti tätä kirjaa lukiessani. Jos en olisi kihloissa oman muruseni kanssa, varmaan olisin ihastunut tähän kuvitteelliseen Patchiin. :D

Patch ei kuitenkaan ole mikään tavallinen poika, hänessä on jotain outoa. Sanooko langennut enkeli mitään?

Viime aikoina langenneet enkelit on muuten olleet suosittu teema, niistä kertovia kirjoja on ilmestynyt aika paljon. Vampyyrit on edelleenkin suosittu teema, mutta ehkä jo vähän kulunut. Onko langenneet enkelit seuraava hitti, kuka tietää.

No joo, joka tapauksessa. Tämä oli herkkupala! Luin tämän hetkessä ja harmistuin sitten, kun se loppui (klassinen paradoksi, eikö totta?). Epäilen, että tämä pitää lukea myös ranskaksi, ja sitten suomeksi. Tämä ilmestyy suomeksi toukokuun alussa, jos oikein muistan.

12 kommenttia:

 1. Voisin hyvinkin kuvitella lukevani tämän, jos jossain satun kirjaan törmäämään : )

  VastaaPoista
 2. Ehkä sopivaa lukemista kesälomalle? Onpa muuten kerrassaan dramaattinen kansi. No, pitää lisätä listalle joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Olen lukenut jo blogiasi hyvän aikaa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi kommentoida. Sori.. Blogisi on hyvä ja olen saanut täältä monia kirjavinkkejä. Kiitos niistä!

  Olen myös lukenut Hush Hushin ja pidin paljon. Seuraava osa lyötyy jo hyllystä, mutta viime aikoina en ole valitettavasti ehtinyt lukemaan tai omaa blogia päivittämään.

  Aika samantyylisistä kirjoista näköjään tykkäämme, joten voisinkin suositella sinulle Vampire Academy -kirjoja. Ainakin itse pidin niistä paljon!

  VastaaPoista
 4. Pitää ilmeisesti itsekin lukea tämä kirja, kun suomeksi ilmestyy, sen verran hyvä kuva tuli. :)
  Muutenkin nyt on tullut monta kertaa täällä vieraillessa sellainen fiilis, että "ääh, kyllä mun nyt toikin kirja on ihan pakko lukea". :D

  VastaaPoista
 5. Saraseeni, kannattaa ihmeessä!

  Lempeästi hullu, oot oikeassa, vähän jopa huvitti tuo kansi aluksi... Drama drama drama!

  Mex, kiva jos olet löytänyt kirjavinkkejä täältä. Tiiätkös, mulla on juurikin nyt kesken tuo Vampire Academy-sarjan eka osa! :D Siitä tulee siis juttua piakkoin...

  VJ, mulla on ihan sama kun käyn kirjablogeissa. Kirjoitan muistiin kaikki kiinnostavan kuuloiset kirjat, ja yritän metsästää niitä käsiini... Niitä on vaan aika paljon!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaapa jännältä, pitäisiköhn itsekin lukaista. Hmm!

  VastaaPoista
 7. Lukaisinpa suomeksi, pidin ja muutuin vain iloisemmaksi, kun kuulin että on tulossa vielä ainakin kaksi osaa!
  Näin ajattelin ilmoittaa ~

  VastaaPoista
 8. Wera, on kieltämättä aina kiva jos hyvät kirjat saavat jatko-osia, jotka toivon mukaan ovat myöskin hyviä...

  VastaaPoista
 9. Aloittelin ton lukemista kun sain sen käsiini suomeksi, mutta jostain syystä tyssäsin alkuun. Jotenkin tarina muistuttaa Stephanie Meyerin Houkutusta vaikka kyseessä onkin enkeli eikä vampyyri, mystinen poika, tavataan biologian tunnilla jne. Mutta yritän varmaan lukea sen uudestaan jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 10. Yksi parhaita fantasiakirjoja, joita olen lukenut. Ehdottomasti yksi suosikeista <3 Patch <3

  VastaaPoista
 11. Inka, totta että onhan tämä aika klassinen juttu. :) Q+Black, Patch on kyllä ihana!

  VastaaPoista