maanantai 4. huhtikuuta 2011

ALYSON NOËL: Evermore


Olin jo kirjoittamassa tässä sarjan kakkososasta, kunnes tajusin, etten ole vielä kirjoittanut edes tästä ensimmäisestä osasta! Kyseessä on siis Immortals-sarja, ja tämä on nyt sitten se eka osa.


Kirja kertoo Everistä, joka on entinen suosittu tyttö, mutta nykyinen kummajainen. Hänen koko perheensä on kuollut autokolarissa, mutta vain Ever jäi henkiin. Nyt hän asuu tätinsä kanssa.

Onnettomuuden jälkeen jokin muuttui: Ever alkoi nähdä ihmisten auroja ja kuulla ajatuksia. Lisäksi hän pystyy näkemään ihmisen koko elintarinan, jos sattuu koskemaan ihmistä... Siksi Everin elämä muuttui vaikeaksi, ja hän eristäytyy ihmisistä.

Kunnes hän tapaa kiintoisan Damenin, jolla ei ole auraa, ja jonka ajatuksia hän ei kuule. Damen pystyy hiljentämään mölyn Everin päässä. Damenissa on jotain outoa - hän ei tunnu olevan tavallinen kuolevainen.

Uu, tästä tykkäsin taas kovin. Ei tämä maailmaani mullistanut, mutta oikein kiva ja viihdyttävä välipala tämä oli.

7 kommenttia:

 1. Jotenkin tästä tulee vähän mieleen Houkutuksen Edward ja se, ettei hän kuulee Bellan ajatuksia...

  VastaaPoista
 2. Tai sitten Vampyyripäiväkirjat: perhe kuolee kolarissa, kummallisia kykyjä, vampyyreitä. Samanlaista kirjallisuutta tuntuu nyt tulevan joka paikasta esille. Ei sillä, ettenkö nauttinut Houkutuksesta ja muista ;)

  VastaaPoista
 3. Tai telepaatikko Sookie Stackhouse, joka ei kuule vampyyri Billin ajatuksia (eikä muidenkaan vampyyreiden, paitsi joskus..) :D

  Ja samoin pidin kyllä kaikista noista edella mainituistakin.. Pitääpä melkein uteliaisuudesta käydä kattelemassa mikä on oikea vastaus miksi Damen on erilainen.

  VastaaPoista
 4. Aloin aika vasta lukemaan blogiasi, mutta jäin heti koukkuun! Mistä löydät aina näin kiinnostavia kirjoja :)

  VastaaPoista
 5. Katri, Heli ja Katinka: Hyvin huomattu, tässähän on kaikkien tuttujen sarjojen piirteet! :D haha, fantasia kierrättää teemoja!

  Hilkka: Mukava kuulla että tykkäät! Kirjoja löytyy siten, että ravaan kirjakaupassa monta kertaa viikossa ja vietän siellä ihan liikaa aikaa... Se käy kyllä kukkaron päälle, todellakin, mutta Suomeen palattuani taidan etsiytyä taas kirjastoonkin!

  VastaaPoista
 6. Haha, kirjastot kunniaan ;D Mielenkiintoiselta vaikuttava kirja. Houkutukseni lukeneena ja True Bloodia intohimoisesti seuraavana voisin varmaan tykätä tästä :)

  Mutta ihan kuten Heli kirjoitti, tämän typpistä tekstiä ja elokuvaa tulee nykyään joka tuutista.

  VastaaPoista
 7. True blood oli hyvä kirjana, mut tämä ei mielestäni yllä lähellekään tasoa, jota olen muissa fantasiakirjoissa kohdannut. En oikein pitänyt yhtään tästä kirjasta :/

  VastaaPoista