perjantai 22. huhtikuuta 2011

Päivä 22 - Suosikkikirja, jonka omistan

Day 22 – Favourite book you own

Tämä on hankala, koska olen hamstraaja. Ostan ihan liikaa kirjoja! Hyllyt pursuavat opuksia, ja niitä kerääntyy koko ajan lisää. Siksi on hankala miettiä, mikä olisi semmoinen kirja, jonka omistamisesta nautin ihan erityisesti. Lisää hankaluutta aiheuttaa se, että tällä hetkellä kaikki kirjat ovat äidin ja isän luona laatikoissa varastossa, koska olen täällä reissun päällä. 

Nyt kuitenkin mieleeni tulee, että kaunein - ja kallein - kirja, joka minulla on, on Raamattu. Tämä kyseessä oleva painos on tosi nätti, siinä on vihreästä nahasta tehdyt kannet, ja "hipaisunäppäimet" (eli lovet kirjan sivuissa, joiden avulla kirjasta on helppo löytää eri kohtia). Ostin tämän Raamatun vuosia sitten, ja se oli iso sijoitus, koska se maksoi lähemmäs sata euroa. Mutta on se kyllä niin kauniskin!

Olen muuten aikanaan lukenut koko Raamatun läpi. Se oli aikamoinen suoritus...

4 kommenttia:

 1. Pari ystävääni (jotka lukevat enemmän kirjoja kuin minä) ottivat myös tässä jokunen aika sitten haasteeksi lukea Raamatun läpi, pitääpä kysellä heiltä lukivatko loppuun asti vai jäikö kesken.... :D Rammatussa on kuulemani mukaan myös ihan mielenkiintoisia tarinoita, mutta sukuluettelot taisivat olla melkoista luettavaa?

  VastaaPoista
 2. Raamatussa on tosi paljon mielenkiintoisia tarinoita. Mutta olet oikeassa - sukuluettelot olivat hurjia luettavia. Ja jotkut Mooseksen kirjojen lakiluettelot myöskin. Mutta kokonaisuutena kuitenkin Raamattu on ihan uskomattoman mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 3. Minäkin yritin puolisen vuotta sitten tarttua Raamattuun tarkoituksena lukea Vanha Testamentti läpi. No, pääsin Ensimmäisen Mooseksen kirjan loppuun ja sitten tyssäsi. Jos vielä joku päivä.

  VastaaPoista
 4. Sonja, ymmärrän. :) Se ei ole mikään helppo kirja kyllä! Jonain päivänä sitten!

  VastaaPoista