perjantai 22. huhtikuuta 2011

TUOMAS VIMMA: Toinen


Minähän sanoin että näihin jää koukkuun. Luin sitten jälleen kerran Tuomas Vimman toisen teoksen, joka on nimetty kätevästi ja hyvin kuvaavasti, heh.


Kirjan päähenkilö on Tuomas Vimma, joka kertoo elämästään esikoiskirjan ilmestymisen jälkeen. Kiintoisaa, eikö? Tässä kirjassa jatkuu samantyyppinen meno kuin ensimmäisessäkin teoksessa - seksiä, väkivaltaa, Helsingin slangia, ärsyttäviä juttuja, käsittämättömiä tapahtumia.

Mutta kyllä tämäkin vaan on niin hyvä. Kutkuttavaa tässä on se, että periaatteessa jotkut tapahtumat saattavat olla osin todenmukaisia.

Tuomas Vimman nimi muuten ei suinkaan ole Tuomas Vimma, vaan juorujen mukaan Kusti Miettinen. Hänen kahdessa ensimmäisessä kirjassaan muuten vilahtaa ohimennen henkilö nimeltä Miettinen...

2 kommenttia:

  1. Minä haluaisin myös lukea näitä Vimmoja, mutta en ole vielä saanut aikaan... Häneltähän ilmestyy kaiken lisäksi ensi syksynä uusi teos.

    VastaaPoista
  2. Aivan, tosiaankin, uusi teos... Kai sekin on luettavaksi hankittava! :D Mahtaako olla yhtä ärsyttävä (ja hyvä) kuin nämä aiemmat teokset...

    VastaaPoista