tiistai 19. huhtikuuta 2011

Päivä 19 - Suosikkikirja, josta on tehty elokuva

Day 19 – Favourite book turned into a movie

En halua aina vaan laittaa niitä samoja Pottereita, joten keksitääs jotain muuta...

Dennis Lehanen Suljettu saari  oli erinomainen sekä kirjana että elokuvana. Molemmat toimivat aivan mainiosti. Tykkäsin tosi paljon! Tunnelma oli sekä kirjassa että elokuvassa aivan loistava, ja olin ihan sätkynä lukiessani kirjaa ja katsoessani elokuvaa.

3 kommenttia:

 1. Kiinnostuin tuosta leffasta, kun sitä mainostettiin, mutta on jäänyt katsomatta, kun en kovin paljon pidä trillereistä. Ehkäpä yritän joskus lukea sen kirjana.

  Potterit muuten unohdin kokonaan listastani ja muutenkin tuli vain muutamia kirja+leffa-yhdistelmiä mieleen.

  VastaaPoista
 2. Olen nähnyt elokuvan ja täytyy myöntää, että juoni on erittäin ovelasti tehty. Pidin elokuvasta suuresti ja suosittelen! :)

  VastaaPoista
 3. Elokuva oli kyllä mahtava elämys! Kirjankin ajattelin tuolloin lukevani, mutta kuulin niin monista lähteistä, että kirja olisi ollut hieman pitkäveteinen ja unenomainen. Tosin olisin ihan hyvin siitäkin voinut pitää, jäi kuitenkin lukematta muiden mielipiteiden takia.

  DiCaprio tekee kyllä hyviä elokuvia! Vaikken mitään elokuvaa juuri hänen takiaan lähde katsomaan niin kyllä vain on päässyt käymään niin, että olen nähnyt lähes kaikki hänen tekeleensä ja lähes kaikista olen pitänyt ja osa on ollut todella hyviä.

  VastaaPoista