perjantai 8. huhtikuuta 2011

Päivä 8 - Yliarvioiduin kirja

Day 08 – Most overrated book

Tämä on kyllä toistaiseksi vaikein. En halua haukkua mitään kirjaa. :D Ongelma on myös se, että jos en ole jostain kirjasta pitänyt yhtään, se on todennäköisesti jäänyt kesken. Ja koska en ole sitten kirjaa kokonaan lukenut, en ole myöskään oikea henkilö sanomaan, onko se yliarvioitu vai ei.

Jotenkin en muista yhtään ylistettyä kirjaa, joka olisi mielestäni ollut ihan kamala. Niinpä pistän tänne kirjan, josta kyllä tykkäsin, mutta joka ei kuitenkaan mielestäni ansaitse aikaansaamaansa kohua...Siispä: Dan Brownin Da Vinci -koodi. Hei, ei millään pahalla. Oli oikein viihdyttävä kirja kyllä! Mutta ihan tosissaan: onko se nyt ihan niin maailmojamullistava teos? Sitä on myyty hirveästi ja ylistetty ihan hirveästi (okei ja myös kritisoitu paljon). Minusta se oli kuitenkin vaan ihan tavallinen dekkari. Eikä edes dekkareiden parhaasta päästä.

5 kommenttia:

 1. Samaa mieltä =)

  Ei oikein iskenyt tuo kirja. Mutta kai sitä jostain on revittävä menestystä ;D

  VastaaPoista
 2. Mä meinasin laittaa kanssa tuon Da Vinci-koodin, mutta kerkesit ensin :D Taidan kuitenkin itekin mainita sen :)

  VastaaPoista
 3. Noloa sanoa näin kirjaa lukematta - mutta olen samaa mieltä! En aio ko. kirjaa loskaan lukeakaan.

  VastaaPoista
 4. Ja minä laitoin tämän eilen Aliarvostetuimman teoksen kohdalle. :D Noh, blogeja kun katselee, niin eipä se kovin kauaksi osunut. ;) (Ja todellakin Da Vinci-koodi on edelleen se paras Dan Brown, muut vain tuntuvat käyttävän samaa menestyskaavaa kuin tämä - se ei toimi pitkän päälle 24:ssä eikä se toimi näissäkään.)

  VastaaPoista
 5. Mari A., Jossu ja Pienen mökin emäntä: nyt ollaan samoilla linjoilla! :D
  Riina: Heh, näin se menee - eri mielipiteet kullakin. Mutta joo, niistä Dan Browneista mitä olen lukenut, tämä on ollut kyllä paras.

  VastaaPoista