perjantai 4. maaliskuuta 2011

LAUREN WEISBERGER: Last Night at Chateau Marmont


Lueskelin viihdenälkäisenä tämän Weisbergerin uusimman teoksen. Weisbergerhän on tunnetuin Paholainen pukeutuu Pradaan -opuksestaan, ja tämä on hänen neljäs kirjansa.


Brooke ja Julian elävät onnellista elämäänsä New Yorkissa. Brooke tekee kiireisenä kahta työtä, ja Julian etsii onneaan muusikkona. Ja sitten onni potkaisee - Julian huomataan ja hänestä tulee tähti. 

Aluksi kaikki on ihanaa ja hienoa ja uskomatonta. Julian lentää paikasta toiseen, on lehtien palstoilla, ja Brooke hänen siivellään. Mutta julkisuus ei ole vain ihanaa - Brooke toteaa, että avioliittokaan ei välttämättä kestä ihan kaikkea.

Tykkäsin tästä kovin. Weisberger on mielestäni oikein näppärä hömppäkirjailija. Olen hänen edelliset teoksensa lukenut suomeksi, mutta voisin ehkä tutustua niihin englanniksikin. Olen todennut, että usein on itse asiassa ihan kivaakin lukea englanniksi. Siispä kaikkea ei tarvitse odottaa suomeksi, vaan kirjoihin voi mainiosti tutustua jo alkuperäiskielellä!

Tekisi mieli muuten hankkia nämä kaikki englanniksi, koska näiden ulkoasu on ihanan yhtenäinen ja näyttää ihan mahtavalta kirjahyllyssä!

Tämä ei luullakseni ole vielä ilmestynyt suomeksi. 

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva, kun pystyt lukemaan enkuks kirjoja. :) Mun kielitaito on niin surkee etten ikinä pystyis siihen ja joudun siks odottamaan aina kirjojen suomennoksia.

    VastaaPoista
  2. Minullakin oli pitkään silleen, etten lukenut kauheasti englanniksi. Mutta täällä ulkomailla asuessa on oikeastaan pakkokin lukea muilla kielillä, kun suomeksi ei ole muuta kuin sähkökirjoja saatavissa! Yllättävän äkkiä sitä sitten tottuu lukemaan englanniksi ja ranskaksikin.

    VastaaPoista