maanantai 7. kesäkuuta 2010

SOPHIE KINSELLA: Muistatko minut?

Sophie Kinsella kuuluu ehdottomasti lempparikirjailijoideni joukkoon. En oikeastaan niinkään välitä Himoshoppaaja-kirjoista, mutta nämä Kinsellan yksittäiset teokset ovat ihan loistavia. Olen lukenut tämän kirjan pari vuotta sitten englanniksi, ja nyt tämä suomenkielinen käännös on vihdoinkin ilmestynyt pokkarina.

Kirjan juoni on hurjan herkullinen: päähenkilö on Lexi, joka joutuu onnettomuuteen. Mutta mitä ihmettä? Herätessään sairaalassa hän kauhukseen huomaa olevansa kolme vuotta vanhempi, ja hänen elämänsä on aivan erilaista kuin hän muisti. Lexillä on muistinmenetys, hän ei muista kolmesta viime vuodesta mitään. Hauskaa on tietysti se, ettei lukijakaan tiedä mistään mitään! Kirjassa saa eläytyä Lexin hämmennykseen mainiosti. Lexi ei nimittäin tajua, miten hänen keskinkertainen elämänsä on kolmessa vuodessa muuttunut unelmaelämäksi!

Tämä kirjakin on taattua Kinsellaa. Yllättäviä juonenkäänteitä ja söpöä romantiikkaa, ärsyttäviä henkilöhahmoja ja ihania henkilöhahmoja. Tämä on täydellistä viihdettä. Minulla ei tosiaankaan ole tästä kirjasta pahaa sanottavaa.

Kirjahyllyssä odottaa jo Kinsellan uusinkin teos lukemista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti