sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

EMILY GIFFIN: Rakkauden pudotuspeli

Epäröin hetken tämän kirjan lukemista. Olen nimittäin lukenut tätä edeltävän teoksen, Rakkaus lainassa. Tämän kirjan päähenkilönä onkin siis edellisen teoksen pahis!

Kirjan päähenkilö on siis Darcy, joka edellisessä teoksessa menetti sulhasensa (ja syystä) ennen häitä parhaalle ystävälleen. Nyt seurataan Darcyn vaiheita siitä alkaen, mihin edellinen teos päättyi. darcy on raskaana, mutta lapsen isä marcus vaikuttaakin olevan aikamoinen torvi. Darcy jää yksin ja onkin kauheassa tilanteessa: hänellä ei ole ketään eikä mitään. Niinpä Darcy matkustaa evakkoon ystävänsä Ethanin luokse Lontooseen, jossa tapahtuukin paljon...

Voihan hyvänen aika sentään, olin yllättynyt tämän luettuani! Pidin päähenkilöstä ihan vietävän paljon, vaikka hän olikin edellisessä kirjassa ihan inhottava! Tässä kirjassa Darcy on kuitenkin huomattavasti miellyttävämpi, ja lisäksi ihana vauvan odotus tekee plussaa. Tämä oli siis ihan positiivinen yllätys, jopa itse asiassa edeltäjäänsä parempi teos.

Kirja on täydellistä kesälukemista: nopeaa lukea, viihdyttävää, itkettävää ja naurattavaa... Ja romanttista!

2 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä: tämä on edeltäjäänsä parempi, ja itseasiassa paras kaikista Giffinin kirjoista minun mielestäni. Itse luin tämän ensin ja sitten vasta Rakkaus lainassa-kirjan, ja omat empatiani olivat kokoajan Darcyn puolella, vaikka hän siinä kirjassa onkin pahis :D. Giffinin kolmas, Vauvanpitävä on kanssa ihan kelpo kirja, joka kertoo siitä, kun parisuhteessa aletaankin haluta eri asioita.. Suosittelen siis sitäkin kesälukemiseksi.

    VastaaPoista
  2. On muuten kiinnostavaa, miten eri tavalla kirjan henkilöihin voi suhtautua, jos lukee kirjat "väärässä" järjestyksessä... Giffinin kolmas pitää kyllä myöskin etsiä!

    VastaaPoista