sunnuntai 21. helmikuuta 2010

ELIZABETH ADLER: Provencen tuoksu

Jatkoa seuraa näille viihdekirjoille: Adlerin kirjoilla jatkan, ja jälleen kirja sijoittuu ihanaan Ranskaan.

Kirjan päähenkilö on Franny, joka saa yllättävällä tavalla tietää, että hänen miesystävänsä on naimisissa. Asian kertoo hänelle miehen vaimo, josta tuleekin Frannylle hyvä ystävä.

Franny saa kutsun tädiltään tulla sukulinnaan tapaamaan muita sukulaisiaan. Franny pyytää uuden ystävänsä Claren henkiseksi turvakseen ja matkaa kohti Provencea. Sukulinna osoittautuukin mielenkiintoiseksi paikaksi: Franny nimittäin taitaa vähän rakastuakin siellä!

Kirja täyttää jälleen tarkoituksensa. Mitään ihmeellistä kirja ei tarjoa, mutta hyvää viihdettä se jälleen on! Kirja sai ainakin minut oikein hyvälle tuulelle, ja kirjaa oli mukava lukea, suorastaan jopa vähän koukuttava! Adlerin kirjoja aion etsiä käsiini lisää, mahdollisimman piakkoin.

5 kommenttia:

 1. Huvipurrella Caprille on hyvä, parhaita Adlerilta. Osa hänen kirjoistaan taas ovat hiukan pettymyksiä.

  VastaaPoista
 2. Löysin tänään Huvipurrella Caprille -kirjan. Se onkin seuraavana lukulistassa!

  VastaaPoista
 3. Ja mie pöljä jotenkin onnistuin sähläämään ja laitoin kaksi kertaa saman vinkin eri postauksiin.. ai että pätkiikö? koita kestää, olen omissa lukuhöyryissäni ; )

  VastaaPoista
 4. Hei Cathy

  Minä kuulun myös Elizabeth Adlerin lukijoihin ja olen lukenut Hänenkin kirjojaan. Talo Amalfissa oli oikein hyvä kirja. Pitäisi lukea Provencen tuoksu.

  VastaaPoista
 5. Hei Cathy

  Minä luen parhaillaan Elizabeth Adlerin Provencen tuoksu. Kirja on hyvä ja parasta Adleria. Adlerin kirjat viihdyttävät aina.
  Oletko sinä lukenut Paljon Elizabeth Adlerin kirjoja?

  VastaaPoista