keskiviikko 10. helmikuuta 2010

ANNE HOLT: Presidentin salaisuus

Sairastan kotona flunssaa ja avomies suunnittelee graduaan. olen siis hyvillä mielin lukenut kirjoja suunnilleen koko ajan tässä eilisen ja tämän päivän aikana!

Nyt oli dekkaria vuorossa. Tämä Anne Holtin teos kertoo Norjaa kuohuttavasta tapauksesta : valtiovierailulla Norjassa oleva USA:n ensimmäinen naispresidentti katoaa mystisesti hotellihuoneestaan. Tapausta selvittävät myös Inger Johanne Vik ja hänen miehensä Yngvar.

Kirja tarttuu poliittisiin teemoihin, ja on osittain jopa minusta vähän raskasta luettavaa (tai sitten se johtuu flunssasta!), mutta kahlasin sen kuitenkin läpi. Ja oli se loppujen lopuksi ihan sen arvoista, sillä muutamia todella yllättäviä juonenkäänteitäkin kirjassa on.

Tämä ei mielestäni ollut niin hyvä kuin edelliset Holtin kirjat. Tästä tuntui minusta puuttuvat sellainen menevä tahti, mistä dekkareissa tykkään. Mutta siitä huolimatta Holt on kyllä ehdottomasti siirtynyt suosikkidekkaristien listalle! Joskin suosikkidekkaristeja minulla on kyllä paljon, mutta silti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti