torstai 6. tammikuuta 2011

LAUREN CONRAD: L.A. Candy

Nyt välillä englanninkielistä kirjallisuutta! Tämän kirjan löysin itse asiassa yhden blogin kautta - mutta ei kirja- vaan muotiblogin! P.S. I love fashion on ehdottomasti yksi lempiblogeistani, ja sieltä tämän kirjan bongasin. Laukkasin paikalliseen kirjakauppaan, ja onneksi sieltä tämä löytyi, englanninkielisten kirjojen osastolta.

L.A. Candy kertoo Janesta, joka on juuri muuttanut Los Angelesiin parhaan ystävänsä kanssa. Sitten heille tapahtuu jotain ihmeellistä: heitä pyydetään tähdiksi uuteen reality-televisiosarjaan, joka kertoo L.A.:n erilaisista tytöistä ja heidän elämästään.

Janesta tulee julkkis, mutta kaikki ei aina mene niin kuin piti, julkisuus tuo mukanaan myös harmeja. Jäinkin ihan jännityksellä odottamaan jatko-osaa, sen menen huomenna hakemaan kirjakaupasta!

Kirja on ehdotonta todellisuuspakoista hömppää. Mutta aivan mainiota sellaista! ihanaa vapaa-ajan lukemista, kannattaa tutustua.

2 kommenttia:

  1. Oi, jotain tämän tyylistä kirjaa olen yrittänytkin etsiä sillä mun olisi alettava lukemaan englanniksi, kun nuo englannintaidot on mitä on.. :) Täytyypi tää joskus lainata..

    VastaaPoista
  2. Tämä kannattaa kyllä lukea! Ja kieli ei ole vaikeaa myöskään!

    VastaaPoista