sunnuntai 16. tammikuuta 2011

CECILY VON ZIEGESAR: Gossip Girl: Les debuts - Nous étions faits pour nous entendre

En ole katsonut Gossip Girl -sarjaa telkkarista, enkä lukenut näitä kirjoja. Mutta tässä taannoin seilasin kirjakaupan ChickLit-hyllyillä, ja siellä pönötti pitkä rivi näitä opuksia. Ostin mukaani tämän ekan osan, joka on ilmeisesti jälkeenpäin kirjoitettu taustoitusteos sarjalle.

Kirja tapahtuu luksuksen keskellä New Yorkin hienostoalueella. Sarjan päähenkilöitä ovat Serena sekä Olivia (alkuperäisteoksessa ilmeisesti Blair), jotka ovat parhaita ystäviä. Lisäksi keskeisessä osassa on Nate, johon molemmat tytöt ovat ihastuneita. Kirjassa seurataan heidän elämäänsä ja kirjasarjan taustoja.

Voi mitä luksuksen ryöpytystä tämä olikaan! Mutta aivan täydellistä todellisuuspakoa kyllä, suosittelen aivojentyhjennyskirjallisuudeksi! Jossain vaiheessa pitää ehkä tutustua myös telkkarisarjaan, joka taitaa olla todella suosittu.

Tämä oli hieman hankala ehkä lukea ekana kirjana, epäilen että tämä antaa enemmän niille, jotka tuntevat jo henkilöt ja paikat. Mutta tästä oli hyvä aloittaa - ostin nimittäin viisi seuraavaa osaa odottamaan lukemista, heh.

Näistä Gossip Girleistä on osa ilmestynyt  myös suomeksi. En kyllä tiedä, että millaisia ovat, onko joku lukenut?

3 kommenttia:

 1. Minun on kauan tehnyt mieli lukea näitä Gossip Girl -kirjoja, koska tykkään tv-sarjasta hyvin paljon! Eli kiitos muistutuksesta :--D

  Mutta aika erikoista, että kirjan toinen päähahmo on Olivia vaikka on oikeasti nimeltään Blair :--o Onko se niin vain ranskannoksissa vai mitä ihmettä?

  VastaaPoista
 2. Se on sillä tavalla vain näissä ranskannoksissa. En tiedä miksi, mutta näillä on toisinaan tapana muuttaa kirjojen henkilöiden nimiä ranskalaisemman kuuloisiksi, hassua.

  VastaaPoista
 3. Minä oon lukenut kaikki jotka on vaan käännetty suomeksi ja odotan jo innolla milloin seuraavat kirjat käännetään, ellei niitä ole jo käännetty ? 7 osa on vissii viimesin käännetty.

  VastaaPoista