lauantai 22. toukokuuta 2010

ELIZABETH ADLER: Häät venetsiassa

Jälleen yksi Adlerin kirja on ollut luettavana. Ja kyllähän tämäkin vastasi ihan odotuksia, tämä jatkaa samalla linjalla kuin edellisetkin Adlerin teokset.

Kirja kertoo Preciousista, joka pitää antiikkiliikettä Pariisissa. Hän ei ole erityisemmin rakkauden poluilla seikkaillut, mutta sitten komea Bennett vie häneltä jalat alta, ja pian suunnitellaan häitä. Mies ei kuitenkaan ole sitä mitä sanoo olevansa, sillä tosiasiassa hän on vaarallinen rikollinen, joka metsästää Preciousin suvussa kulkenutta kallista korua.

Tässäkin kirjassa on taas ihana romanttinen juoni - jonka pääosissa ovat Precious ja muuan mies, joka ei tosiaankaan ole Bennett! - sekä kunnon dekkarimeininkiä murhineen ja yllätyksineen. Adler kyllä taitaa hyvin tämän kivan tasapainon romantiikan ja jännityksen välillä. Nämä siis sopivat hyvin luettaviksi silloin, kun ei kaipaa mitään ällöromanttista superhömppää, vaan jotain hieman monimutkaisempaa. Mutta kevyttä lukemista nämä Adleritkin toki ovat!

Adlerit asettuvat samaan linjaan Nora Robertsin ja Linda Howardin kanssa. Ja tällaista kirjallisuutta on kyllä välillä oikein ihana lukea. Nyt, kun kesäloma opinnoista on alkanut, on ihana keskittyä johonkin keveään lukemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti