keskiviikko 18. marraskuuta 2009

TUIJA LEHTINEN: Nappikaupan naiset

Tuija Lehtisen uusin romaani kertoo Saskiasta, joka päätyy muutamien mutkien kautta töihin vanhojen siskosten omistamaan nappikauppaan. Ensivaikutelma työstä on pölyinen, mutta ympäristössä pöyrii muutamia kiintoisia miekkosia, jotka tekevät kulmilla pyörimisestä paljon mielenkiintoisempaa.

Lisäksi Saskia pistää nappikaupan sisällä pystyyn pienen pyörremyrskyn, ja kauppa saakin uutta eloa arkeen. Ja siinä sivussa miesasiat järjestyvät parhain päin!

Kyllä Tuija Lehtinen vaan osaa tämän nykyromantiikan kirjoittamisen! Kirja on hauska, viihdyttävä, romanttinen ja päättyy onnellisesti. Loistavaa, siis.

3 kommenttia:

 1. oi löytyispä kirjastosta kyseinen kirja, täytyykin heti kävästä siellä pikapikaan ! :D olen kuullut tästä kirjasta ja se on saanut lukijoilta pelkästään hyvää palautetta ;)

  VastaaPoista
 2. Välillä hyvien kirjojen metsästäminen on harmillisen hankalaa. Kaikki hyvät kirjat on aina lainassa! Mutta onneksi joskus käy aina tuuri ja saa lainaan jonkun ihanan uutuuden.

  VastaaPoista
 3. Hei Cathy

  Minä olen lukenut tämän Tuija Lehtisen Nappikaupan naiset kirjan ja pidin siitä. Minä pidän Lehtisen tyylistä. Lehtinen kirjoittaa hyviä kirjoja.

  VastaaPoista