tiistai 27. heinäkuuta 2010

OUTI PAKKANEN: Muistivirhe

Taisin innostua näistä Pakkasista nyt enemmänkin! Piti ravata kirjakauppaan hankkimaan lisää Pakkasta. (Säätilojenkin puolesta pakkanen kelpaisi, heh, on niin kuuma...)

Muistivirheen pääosissa on kaksi naista. He ovat identtiset siskokset Meri ja Tuuli. He näyttävät samalta, mutta ovat aivan erilaiset kaikin muin puolin. Yllättäen toinen heistä katoaa - mutta miksi? Jostain pitäisi löytyä vastaus. Lisäksi näyttää siltä, että asioita voi muistaa hyvinkin eri tavoin, ja kysymys voi toisinaan olla myös muistivirheestä... Kirjassa esiintyy myös graafikko Anna Laine.

Kyllä näissä Pakkasissa nyt jokin vaan minua vetää! Tuntuu siltä, että lisääkin voisin mielelläni lukea. Tämä kirjakin oli oikeastaan enemmän sellainen ihmissuhdedraama dekkarimausteella, kuin varsinainen jännityskirja. Ehkä jonkinlainen arvoituskirja tämä kyllä oli - ja kiinnostus säilyi loppuun asti! Pakkanen osaa säilyttää lukijan kiinnostuksen tehokkaasti, ja jotenkin tässä kirjassa oli erityisen kutkuttava idea ja juoni.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Haluaisin tutustua Outi Pakkasen kirjoihin, mitä suosittelisit ekaksi luettavaksi kirjaksi? Mikä on mielestäsi Pakkasen parhaita? Kiitos jo etukäteen:)

    VastaaPoista
  2. Moi, olen lukenut itse asiassa aika vähän näitä Pakkasen kirjoja. Mutta tämä Muistivirhe on ainakin sellainen, joka kannattaa lukea! Ja Ruohonleikkaaja oli myös tosi hyvä.

    VastaaPoista