tiistai 11. toukokuuta 2010

LINDA HOWARD: Yön sylissä

Linda howardin kirjoista tuli minulle sellaista viihdelukemisesta ihan vahingossa - nyt yleensä hankin Howardin kirjan, jos jossain sellaisen näen. Tämän löysin kirjakaupan alehyllystä halvalla. Takakanttakaan ei oikeastaan tarvinnut lukea, koska tiesin jo, että kirja on todennäköisesti samantyyppinen kuin edeltäjänsäkin...

Tämä kirja kertoo pienestä kylästä vuorten keskellä. Cate Nightingale elää siellä rauhallista elämää ja pitää aamiaismajoitusta vanhassa talossa. Eräänä päivänä hänen elämänsä kuitenkin menee sekaisin, kun tapahtuu kummia: eräs majatalon asukas katoaa. Miehen tavaroita tulee kyselemään kummallinen mieskaksikko, jolta Caten pelastaa ujo rakennusmies Cal.

Cate ja Cal luulevat jo, että vaara on ohi, mutta niin ei suinkaan ole. Koko juttu kärjistyy pelottavaksi panttivankidraamaksi, jossa tarvitaan neuvokkuutta.

Mitäpä tästä kirjasta voisin sanoa? Viihdyttävä - kyllä. Nopeatempoinen - kyllä. Jännittävä - kyllä. Koukuttava - kyllä. Romanttinen - kyllä. Mitäpä tässä muuta voisi vaatia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti