sunnuntai 20. helmikuuta 2011

LINDSEY KELK: I heart Paris

Olin eilen jumissa Pariisin lentokentällä kahdeksan tuntia, joten kirjoja kului muutamia siinä ajassa... Tämä olikin oikein viihdyttävää kirjallisuutta juuri siihen tilanteeseen, kun ei kaipaa mitään vakavaa, vain ajanvietettä.

Tämä kirja kertoo Angelasta, jolla käy kivasti - hänen poikaystävänsä Alex ehdottaa matkaa Pariisiin, ja lisäksi hän saa uuden jännän työkeikan, jonka hän voi hoitaa kivasti matkalla.

Mutta hitto, eihän se matka mene niin kuin piti. Angelan poikaystävän entinen tyttöystävä (tietenkin ihastuttavan näköinen ranskatar) ilmaantuu kuvioihin päättäen saada Alexin takaisin.

Mutta kuten arvata saattaa, kivasti siinä kuitenkin sitten lopulta käy. Mutta hei, tämä kirja jaksoi naurattaa ihan kunnolla, jopa lentokenttäjumituksessa... Tämä on kolmas osa Angelasta kertovaa sarjaa, epäilen että täytyy saada ne ekatkin osat luettavaksi...

2 kommenttia:

  1. Mä ostin juuri ensimmäisen osan ja se on mun lukulistalla seuraavaksi. Kaksi muuta osaa olin jo suunnitellut ostavani ensikuun Englannin matkalla ja kiva kuulla että ne on juuri sellaisia kuin toivoinkin.

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Nämä kyllä tosiaan vaikuttaa oikein mukavilta opuksilta, ihanan simppeliä luettavaa!

    VastaaPoista