maanantai 13. joulukuuta 2010

MARIAN KEYES: Tuiki tuiki tähtönen

Sain tämän kirjan loppuun eilen (sähköisenä!).

Olen tykännyt Keyesin kirjoista ihan ekasta lukemastani Keyesistä asti. Nämä ovat mielestäni kevyen kirjallisuuden aatelia. Viihdettähän nämä tosiaan ovat, mutta todella hyvää viihdettä: näissä on romantiikkaa, huumoria, ja myös vakavia asioita. Keyes rakentaa tarinansa taitavasti, siten että loppuun asti odotetaan jonkin asian paljastumista. Kirjoissa liikutaan usein nykyajassa, ja palataan toisinaan menneisyyteen, jossa lukijalle paljastetaan erinäisiä asioita.

Tämä kirja kertoo talosta Star Streetin numerossa 66. Talossa on erilaisia asukkaita, joiden kaikkien elämästä kirja tasapuolisesti kertoo.

Kirjassa on salaperäinen minä-kertoja, jonka henkilöllisyys paljastuu vasta lopuksi, ja voin kertoa, että oli aika yllättävä tapaus! Tässä kirjassa on myös aivan ihanasti pientä maagisuutta mukana, ja ihan uskomattoman taitavasti tarinaan ujutettuna.

Luonnollisesti kaikki loppuu hyvin, vaikka tässä Keyesissä käsiteltiinkin melko rankkojakin asioita. Suosittelen ehdottomasti tämän lukemista! Tämä oli ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti