perjantai 21. tammikuuta 2011

CHARLAINE HARRIS: Grave Secret

Bongasin tämän kirjan paikallisen kirjakaupan  englanninkieliseltä osastolta. Silloin sattui olemaan lievä kyllästyminen koko ranskan kieltä kohtaan, joten totesin englanniksi lukemisen olevan ihan hyvä vaihtoehto välillä.

Kirja päähenkilö on Harper Connelly, jolla on omituinen taito - hän aistii kuolleita. Tämä on ilmeisesti neljäs Harper Connelly -kirja, mutta vaikka en ole edellisiä osia lukenut, tähän pääsi oikein hyvin sisään.

Harper ja hänen miesystävänsä / velipuolensa (outoja suhteita, heh) palaavat lapsuutensa maisemiin tapaamaan
pikkusiskojaan. Mutta valitettavasti matka kääntyykin katastrofiksi, ja lapsuuden kauheat kokemukset palaavat kummankin mieleen.
Tämä oli viihdyttävä perus-dekkari varustettuna päähenkilön lievällä yliluonnollisuudella. Juoni oli ihan mukiinmenevä, vaikka ei tosin mikään maailman yllättävin. Mutta tämä soveltui mainiosti kivaksi välipalaluettavaksi!

(ei kannata ihmetellä kuvan outoa sijoitusta - bloggerin uusi hieno tekstieditori ei toimi, ja kuva sinkoilee mihin sattuu. olkoon, pahus vieköön.)

2 kommenttia:

  1. Suosittelen lukemaan sarjan aiemmatkin osat. Itse luin tämä pari viikkoa sitten ja samalla tuli kaikki Harrisin kirjat luettua (kuumeisesti odottelen keväämmällä ilmestyvää uusinta Sookie Stackhousea..).
    Pidin myös Harrisin Aurora Teagarden- ja Lily Bard-sarjoista, puhumattakaan true Blood:seista.

    Olenkin seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, sinulla tuntuu olevan suunnilleen saman tyylinen kirjamaku kuin minulla. Olenkin saanut pari hyvää kirjavikkiä täältä.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys vaan! Löysinkin ensimmäisen Harper Connelly-kirjan, nyt se oli käännetty ranskaksi. Se taitaa ollakin seuraavana lukulistalla. Tervetuoa lukemaan, minäkin tutustuin blogiisi, kiva löytää aina uusia blogeja luettavaksi!

    VastaaPoista