maanantai 21. helmikuuta 2011

NORA ROBERTS: L'eclat d'une passion

Tämän kirjan nimi tarkoittaa kutakuinkin "intohimon loisto", joka on mielestäni hurjan koominen nimi! Mutta eniveis, edellisessä postauksessani mainitsemani lentokenttäjumitus sai viihdettä myös tästä Harlequinin julkaisemasta opuksesta. Ei tietoa onko julkaistu suomeksi...

kirjan päähenkilö on Jo, leijonankesyttäjä sirkuksessa. (olen muuten aina tykännyt sirkusteemoista, siinä on jotain viehättävää. Robertsilla on joku toinenkin kirja joka tapahtuu sirkuksessa.) Sirkuksen uusi omistaja on epäilyttävä äijä, jonka Jo epäilee myyvän sirkuksen heti ensi käänteessä. Tyyppi nimittäin on perinyt sirkuksen, joka on Jolle ainoa koti.

Mutta uusi omistaja ei olekaan ihan kauhea tyyppi - Jo ja Keane nimittäin taitavat vähän tykästyä toisiinsa. Tietenkin.

Tämä oli hyvin kliseistä, norarobertsmaista harlekiinikirjallisutta, mutta lunasti paikkansa viihdyttävänä, nopealukuisena hömppäkirjana.

3 kommenttia:

 1. Moiks! Alotin tässä juuri oman elokuva/kirjablogin (tai ainakin YRITÄN aloittaa) ja selailin aikani kuluksi vähän muita blogeja nähdäkseni minkälaisia löytyy... mm. googletin sitä sun vanhaa blogia kun tuli jostain mieleen, mut en löytänyt, vaan sen sijaan se heitti mulle sun naamakirja profiilin ja linkin tänne (en vissiin ole ikuisuuksiin lukenut sun profiilias, kun en ollut tajunnut, että sulla on tällainen!!!)

  Pointti nyt kuitenkin oli: Ah, Nora Roberts. Nää kirjat kuuluu edelleen mun GUILTY PLEASURE -kategoriaan... tosin tätä kirjaa en ole lukenut. Pitää se vissiin jostain etsiä!

  -- Iina :D

  VastaaPoista
 2. Hohhoo, morjenttes!
  Mainiota kuulla susta. Mut hei, Nora Roberts on mainiota luettavaa, mutta niistä ei hirveästi muualla tee mieli jutella kun täällä blogissa. Hah, ne ei kyllä ole mitään julkisten paikkojen luettavaa, sen verran nolottaa...

  VastaaPoista
 3. Joo, tiedän mitä tarkoitat. Multa kun kysytään mitä kirjoja kerään vastaus on "no... vähän kaikenlaisia" kun eihän sitä voi myöntää, että näitä on hyllyssä eniten... mut minkäs sille voi, a girl needs her romance novels!!!

  VastaaPoista