tiistai 27. huhtikuuta 2010

J. R. WARD: Ikuinen rakastaja

Pitipä saada heti toinenkin osa luettavaksi tästä Black Dagger Brotherhood -sarjasta. Nyt kerrotaan toisesta veljeskunnan jäsenestä, josta kerrottiin jo ensimmäisessäkin osassa. Rhage on pelottava taistelija, mutta yllättäen hän tutustuu Maryyn, ihmisnaiseen, jolla on myöskin oma salaisuutensa. Mary on kuolemansairas.

Mary ja Rhage tutustuvat, ja kiinnostuvat toisistaan. Heidän yhdessäolonsa ei kuitenkaan ole kovin helppoa, kun toinen on vampyyri ja toinen ihminen. Mutta onneksi sekin pieni ongelma on voitettavissa.

Samalla kun seurataan veljeskunnan elämää, kirjassa kerrotaan myös veljeskunnan vihollisten toimista, eli niiden, jotka haluavat tuhota vampyyrit maailmasta.

Hitto että pidän näistä kirjoista! Pitäisi kyllä seuraaviakin osia hankkia englanniksi. Tämäkin kirja oli nopea lukea, ja todella viihdyttävä myöskin, ihan niin kuin edeltäjänsäkin.

6 kommenttia:

 1. Huomaa, että vampyyri-buumi on rantautunut tähän blogiin : ) Pitää ottaa näitä kirjojen nimiä ylös, jos vaikka parin vuoden päästä tulisi kirjaston.. : D

  VastaaPoista
 2. Joo, tää vampyyribuumi on vähän kahjoa kyllä. Lisää vampyyriaiheisia opuksia on vielä jonossakin tuolla hyllyssä, heh.

  VastaaPoista
 3. Minä olen myös vampyyri kaheli ;) Tämän kyseisen sarjan ensimmäinen osa odottelee lukuvuoroaan. Kuulin tästä Saksalaiselta meilikaveriltani ja heti oli tietenkin sarjan avaus varattava kirjastosta. Hyvä kuulla positiivista kommenttia sarjasta :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa että on muitakin vampyyrikahjoja täällä! On myös aina kiva kuulla vinkkejä, jos on jotain tuntemattomampia vampyyrikirjoja.

  VastaaPoista
 5. Tuli itsekin luettua tämä kirja juuri jokin aika sitten, kun tuli täältä katsottua nuo tekstipätkät tästä ja aikaisemmasta osasta (joka myöskin piti lukea heti, hehheh).
  Ja kyllä kannattikin lukea. :)

  VastaaPoista
 6. Jeh. Nämä olivat kyllä hyviä! Seuraava osa ilmestyy elokuussa, jes!

  VastaaPoista