tiistai 2. maaliskuuta 2010

ELIZABETH ADLER: Huvipurrella Caprille

Kauheaa, olen laiminlyönyt plokiani, en ole kirjoittanut moneen moneen päivään tänne! Olen nimittäin ollut lankahöyryissä - keksin uuden harrastuksen lukemisen ohelle: olen alkanut neuloa ihan villisti. Pitää kai perustaa kohta neuleploki vielä tämän lisäksi... No juu, mutta asiaan.

Saraseeeni vinkkasi Adlerin kirjoista, että tämä on hyvä. Joten tartuin siihen nyt sitten seuraavaksi! Tosiasiassa siitä on jo monta päivää kun luin tämän loppuun, joten nyt vähän pätkii, että mikä tämä olikaan...

Kirja kertoo Daisysta, joka alkaa selvittää entisen superrikkaan työnantajansa kummallista kuolemaa. Apuna hänellä on Harry, yksityisetsivä. Murhaksi epäillyn kuoleman selvitys pannaan toimeen kutsumalla epäillyt luksusristeilylle.

Risteilyllä tapahtuu jos jonkinlaista, ja loppujen lopuksi murhakin sitten selviää. Ja Daisyllekin aukeaa uusia mahdollisuuksia..

1 kommentti:

  1. Neulominen ja koukuttaminen on koukuttavia juttuja.. :D itsellä se menee aina vähän kausittain, mutta silloin ei malta edes pistää nukkumaan, kun "yksi kierros vielä" ja sitä yhtä seuraa aina toinen..

    VastaaPoista