tiistai 14. joulukuuta 2010

DANIELLE STEEL: Paris retrouvé


Kaipasin jotain keveää ja helppoa lukemista, ja pyörittyäni paikallisessa kirjakaupassa kaksi tuntia (ah, mitä ihanaa ajanvietettä: iso kirjakauppa ja paljon aikaa) keräsin mukaani muutaman hömppäkirjan, joista yksi oli siis tämä Steel.

Olen lukenut kaksi Steelin kirjaa ennen, ja ne olivat ihan viihdyttäviä, muistaakseni. Niistä on kyllä täällä blogissakin juttua... En tiedä, onko tämä vielä ilmestynyt suomeksi. Kirjan alkuperäinen nimi on Honor Thyself.

Kirjan päähenkilö on viisikymppinen näyttelijälegenda Carole. hän on juuri alkanut kirjoittaa ensimmäistä romaaniaan, ja lähtee Pariisiin etsimään innoitusta ja vähän myös itseään ja menneisyyttään. Mutta menneisyyden etsimisestä tulee liian konkreettista, kun Carole joutuu onnettomuuteen ja menettää muistinsa.

Carolen tukiverkko (lapset, assistentti ja ex-mies) tulevat Pariisiin auttamaan Carolea. Muisti alkaa hiljaksiin palautua, ja lisäksi kuvaan ilmestyy mies menneisyydestä!

Tämä oli varsin viihdyttävä ja näppärä romaani. Lyhyt, mutta kiva. Juuri täydellinen välipalakirja, jossa kaikki menee ihanan onnellisesti, ja loppu on luonnollisesti juuri oikeanlainen. Epäilen, että etsin jouluksi lisää Steeliä luettavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti