torstai 10. kesäkuuta 2010

SOPHIE KINSELLA: Kevykenkäinen kummitus


Hohoo, nyt sain luettua tämän Kinsellan uusimman kirjan! Eikä tarvinnut pettyä...

Kirja kertoo Larasta, jolla on asiat vähän pyllyllään. Mies jätti, uusi firma osoittautuu katastrofiksi, ja sitten vielä hänen elämäänsä ilmestyy piinaamaan kummitus. Kummitus on Laran isotäti Sadie, charleston-ajan tyttö, jonka mielestä Laran elämä on karmean tylsää. Niinpä Sadie ryhtyy laittamaan Laran elämää kuntoon. Lisäksi kummitus tarvitsee apua - hänen on löydettävä eräs tietty kaulakoru, jotta hän voi päästä rauhassa haudan lepoon.

MAINIO OPUS. Kinsella kyllä pitää linjansa! Pimeitä juonenkäänteitä ei nimittäin puutu kirjasta, ja henkilöt ovat jälleen kerran hyvin persoonallisia. Tämän kirjan ehdottomasti mainioin henkilö on Sadie-kummitus! Luonnollisesti kirjassa on myös ihana, romanttinen juoni, sekä yksi ilkeä roisto, joka saa ansionsa mukaan.

Kunpa Kinsellalta ilmestyisi pian lisää kirjoja!

4 kommenttia:

 1. Mä rakastan Kinsellan kirjoja eikä yksikään niistä ole ollut pettymys. Tätä en oo vielä lukenut mutta tilasin sen ja ajattelin säästää sen rantsupäivä lukemiseksi. Kinsella on parasta luettavaa mun mielestä niille päiville.

  VastaaPoista
 2. Olen tätä vähän katsellut kirjakaupoissa, kun tykkään Kinsellan kirjoista kovin paljon. Tämä tarvii kyllä käydä hakemassa heti kun löydän halvemman pokkariversion. Ja sitten sinne rantsuun suunnistan minäkin..:D

  VastaaPoista
 3. Olen kovasti yrittänyt metsästää tätä kirjastosta,mutta vielä ei ole tärpännyt. Olen lukenut aiemmat Kinsellan kirjat ja pitänyt kaikista. Ehkä eniten juuri näistä yksittäisistä kirjoista.

  VastaaPoista
 4. Aleina: oi, Kinsella on ehdottomasti rantsulukemista! Täydellistä lukemista kesään.

  Mimmu: Mä odottelen kanssa pokkaria, kun on muutkin Kinsellan romaanit pokkareina omana! Tämän sain onneksi siskolta lainaan.

  Kuutar: Mä oon kanssa tykännyt Kinsellan kirjoista ylipäätäänkin, mutta nämä yksittäiset minusta kyllä peittoaa Himoshoppaajat ehdottomasti. Nämä yksittäiset vaan on niin mainioita!

  VastaaPoista