perjantai 14. toukokuuta 2010

NICHOLAS SPARKS: Usko rakkauteen


Hm. Minulla oli aluksi vaikeuksia suhtautua tähän kirjaan: miehen kirjoittamaa hömppää, häh+ Voiko semmoinen toimia? Mitenkään haluamatta sukupuolittaa asiaa, niin se vaan on, että hömppä on naisten laji. Mutta. Olin junassa ja tarvitsin lukemista. ja ruokavaunussa sattui olemaan tätä opusta pokkarina myynnissä, ja päätin heivata ennakkoluulot nurkkaan.

Kirja kertoo Jeremystä, newyorkilaisesta journalistista, sekä Lexiestä, pikkukylän kirjastonhoitajasta. Jeremy saapuu Boone Creekin kylään tutkimaan outoa kummitustapausta kirjoittakseen siitä jutun. Hän saa avukseen Lexien, ja jo pian kipinät sinkoilevat näiden kahden välillä. Molemmilla on kuitenkin taustallaan kipeitä asioita, ja esteitä tuntuu olevan suhteen tiellä liikaa.

Mutta kuten asiaan kuuluu, kaikki päättyy lopulta ihanasti.

Kirjan luettuani totesin, että kannatti kokeilla Sparksin kirjaa. Tämä oli ihan mainiota hömppää. Parhaille hömppäkirjasuosikeilleni tämä ei vetänyt vertoja, mutta ehdottomasti mainiota junalukemista! Nopeaa todellisuuspakoa, jes. Silti mietin, millainen on mies, joka kirjoittaa tällaista tekstiä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti