maanantai 12. lokakuuta 2009

NIGEL McCRERY: Myrkynkeittäjä

Myrkynkeittäjä on tarina, joka imaisee lukijan heti mukaansa. Se kertoo omituisesta vanhasta naisesta, joka vaihtaa jatkuvasti henkilöllisyyttä - muuttuu murhaamikseen naisiksi. Omituisia tapauksia alkaa tutkia sympaattinen englantilainen poliisimies, joka on mukavan inhimillinen henkilö.

Tarina on hyvin kerrottu. Näkökulma vuorottelee poliisissa ja murhaajanaisessa. Kirjailija on onnistunut todella hyvin luomaan todellisen oloisen sekopään...

Kirja oli tosi koukuttava ja oli luettava muutamalla täräyksellä loppuun. Juoni piti kyllä lukijan kiikissä loppuun asti. Odotan kuumeisesti, että kirjailijan muita kirjoja suomennettaisiin myös! Tästä tuli ehdottomasti yksi suosikkidekkareistani.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Itse ostin tuon alennusmyynnistä pari viikkoa sitten ja olen hipelöinyt sitä ainakin vuoden kaupan hyllyllä. Postauksesi perusteella ostokseni ei mennyt hukkaan! Vielä kun saisin aikaa jostai, että ehtisin sen lukea. Hyviä kirjoja puskee taas joka suunnalta. Ajattelin jopa sivistää itseäni sen verran, että luen elämäni ensimmäinen Mankellin. Rauhaton mies odottelee pöydällä. Kirjastosta eilen sen sain. Elokuvat on tullut katsottua pariin kertaan, että Wallander ei ole mikään tuntematon hahmo, mutta jotenkin en ole vielä yhtään tullut lukeneeksi. Ja tyylilleni uskollisena aloitan väärästä päästä eli viimeisimmästä :)

    VastaaPoista
  2. Juu, ehdottomasti tuo Myrkynkeittäjä on kannattava ostos! Minäkin sen alennusmyynnistä bongasin. Rauhatonta miestä minä kyllä odotan kovasti, pitää saada se pian luettavaksi!

    VastaaPoista